k4rlss00n.blogg.se

2013-05-31
00:09:00

filmen jag lovade
 

2013-05-29
20:19:31

Legday!!

PB - BEN
Uppvärmning benböj
20 kg
40kg
60kg
----------- 3-5 min 
90kg
100kg -3
110kg -3
120kg -3
125kg - 2reps
125kg - 2reps

Utfal. - här minskar vi vilan å ökar repse
12kg 10reps - på varje ben
12kg 10reps
12kg 10reps
12kg 10reps
Benpress
70 x 3 reps
Vadpress
4 x Max reps 

känns jävligt roligt att jag kan börja lasta på i benböj igen, är inte stark men har iaf kört på 145 förut, men nu känns det så jävla bra med tekniken å allt. 

efter man kört basövning så tung så möjligt så är man helt slut på i de andra övningarna, love it!

inte de största benen men bara att kötta vidare. Med dessa pass kommer dom att växa som ogräs!!
strongertyesterday J.K

2013-05-28
22:21:52

Ryss och Gym
imorse så stod det ryssträning på schemat , har egentligen ingeting att säga om passet förutom att jag fick jävligt ont i vänstern som vanligt.. får aldrig ont på armbrytninge bara ryssträningen.. ajja det ska nog lösa sig bara att fortsätta nöta, jag tror att legamenten och muskelfästerna är för svag eftersom jag har ökat så pass mycket i styrka i vänstern.
 
 
på gympasset så körde vi axelslakt:
hantelpressar 5x12
framsida axellyft 5x12
baksida hantellyft 5x12
militärpress 5x12
hantellyft åt sidan 5x12
lyft mot hakan 5x12
rotatorcuff 3 x max
sittande axelpress i maskin 4x12
sittande axellyft i maskin 2xmax
 
älskar pumpen, finns ingen skönare känsla. 
 
video kommer att komma upp på passet senast imorgon =)
strongertyesterday J.K

2013-05-27
21:53:13

Armbrytning och bicepsslakt
en sånhär dunkades in innan armbrytningen
 
sen vare bara att åka av och slakta lite armbrytningen, kände mig jävligt stark i högern idag men dock så vare sämre i vänstern men det kommer, råstyrkan har jag utan tvekan men tekniken är dock sämre..
 
15 veckor kvar innan VM och jag är astaggad hoppas det blir jävligt mycket armbrytning i sommar.
 
 
Bra tryck efter armbrytninge och gomaten, Tack min älskade syster ;)
 
dags att gå och lägga sig, ryssträningen väntar imorgon och även en iskall celcius, Godnatt!
Strongertyesterday J.K

2013-05-26
22:26:00

Powerbodybulding
har börjat köra något nytt som är från Mike o'hearn en Bodybuilder från USA även känd som Titan i Gladiators. 
det kallas Powerbodybuilding, tanken är att man ska köra en basövning så tung som möjligt med lång vila sedan övergår man till mer bodybulding träning som då är mer reps och mindre vila
 
såhär såg passet ut som jag körde idag:
 började med marklyft och körde även några set uppvärmningslyft men dom seten räknas inte in i själva träningen 
1set 145 3 reps
(3 - 5 minuter vila mellan varje set för att få maximal återhämtning)
1set 155 1 reps
1set 155 1 reps
1set 155 1 reps
1set 155 1 reps - Fail, orkade inte hålla med fingrarna
1set 155 1 reps
 här kör man lång vila för att det ska likna styrkelyft.
är faktiskt inte alls stark, har knappt kört mark sen jag skadade foten men nu äre dags att börja igen.
 
Enarmsrodd
4set 10 reps båda armarna 
 och här börjar jag köra mindre vila eftersom det ska likna mer bodybulding
 
Latsdrag
3 set 8reps
 
helt sjukt vad slut jag är i ryggen nu, jag är ju van att dunka på minst 5 övningar 5 set på allt, men då lättare vikter.
ska köra på dehär i några veckor och ser hur allt slutar, efter första passet känner jag mig jävligt nöjd.
 
StrongerTyesterday J.K

2013-05-25
20:57:49

Jobbigt att vila
Bestämde mig i torsdags efter armbrytningen att vila upp mig så att jag få känna mig stark på måndag och återhämta mig, har varit jäävligt låg den senaste veckan. For hem drill åskilje för där är det lugnast och jag kan slappna av! Mår jämt så dåligt psykiskt när jag vilar haha. 
 
Har iaf gått en pw och tagit årets första dopp, så underbart skönt, dock så vill jag ha en badar kompis, tråkigt ensam.. 
 

2013-05-24
11:52:33

Tjäänare, I'M BACK!!
sitter i just denna stund på en trästol och det gör ont eftersom har sån fruktansvärd träningsvärk i rumpan, kommer sluta med att jag har större rumpa än allt annat. saker som ramlar på golvet får oftast bara en ond blick sen får dom ligga kvar.
 
idag så skall jag dra hem till Åskilje och återhämta hela kroppen, blir mycket pw's kommer antagligen inte kunna hålla mig borta från vikterna med isf blir det jävla lätta och bara blöda igenom alla fästen.
 
sen har jag och siba skakat hand på att innan VM så ska vi va så sjukt vältränad, Stenhård och Stum, jag vill fara på VM och känna att jag har gjort allt för att vara i så bra form så möjligt, armbrytning handlar inte om magrutor och defination men vi vill känna oss vältränade och inte blöt och hängig, så allt sitter mentalt! 
 
Gammal bild den bästa, Devon Laratt Overall 1a 
 
J.K

2013-05-10
18:05:07

Gainz
Blev ett mördar bröst/triceps pass idag, så jävla skönt att köra pump (10 - 12 repetioner
 
Bänkpress 4 x 8 - 12
hantellflyes 4 x 8 - 12
lutande hantelpressar 5 x 8 - 12
tricepsbänk 5 x 8 - 12
dips 5 x max
cablecross 5 x 8 - 12
dips i maskin 5 x max
triceps pushdown 3 x max
 
har inte så mycket att skriva just nu förutom att träningen går jävligt bra!
 
några bilder nu från i veckan! imorgon vänta det hemskaste av allt , Mördarbenpass..
J.K

2013-05-06
23:31:00

Att inte bry sig
Åsikter och dömande är nog det som förekommer mest här i världen, säger absolut inte att jag är bättre än någon annan men jag har det i baktanke hela tiden att inte försöka döma andra personer hela tiden. De flesta går nog omkring och är rädda för vad andra ska tycka om en hela tiden, kan kort och gott säga att är man rädd för vad folk ska döma och säga om en kommer man inte att komma långt. Man måste bryta sig fri och ignorera alla dem som säger att man är det ena eller det andra bara för att man gör vissa saker. Jag och siba tränar väldigt hårt och det enda man får höra är att man är spännbög,(klart man spänner när en spegel finns till hands ;p) det är inte bra att träna sådär mycket, är du en såndär som ska ligga å spänna sig på beachen?, ni har ätit för mycket pulver. Osv osv tog bara några milda exempel men hursom framstår det, det är inte många som uppmuntrar en ( ni är guld värda) mest massa negativt om vad man gör. Men vet ni vad, vi ska sluta döma och göra det vi älskar, va lite barnsliga och gör nått kul istället för att vara rädd för vad andra ska tycka!!. Gör det ni älskar och försöka sluta döma nån annan som älskar att göra något annat, uppmuntra istället den personen och säg något positivt för det värmer så jävla gött! Vad det än gäller om! 
 
Armbrytningen ikväll var riktigt kul som vanligt 
Hur mycket bättre kan de bli? 
Strongertyesteday - J.K

2013-05-06
01:04:00

börjar kännas Grymt!
i Fredags så köttade jag biceps, va fler månader sen jag körde biceps eftersom jag får så pass mycket träning och slitning i dem via Ambrytningen och ryssträningen men i fredags så hade vi teori istället för Ryss så för en gångs skull så körde jag biceps. helt jävla sjukt så roligt det är slet i exakt allt jag hitta för att trötta ut dem så mycket som möjligt så det blev ett antal övnignar, minst 12 reps på varje set..
i lördags körde vi det jobbigaste benpasset på länge 2.5 timmars hårt jävla slit, konstant! ca 10 övningar 5 set och 15 reps på allt! tränignsvärken jag har nu är brutal! en riktig hatkärlek, en sak som är säker är att det är en pain in the ass att sätta sig på toan.. bokstavligen. och jag vill inte ens prata om trappor.. haha hursomhelst jäävligt skönt!
 
idag så stod det Bröst/triceps de absolut roligaste passen enligt mig, får alltdi grym kontakt. prövade en ny pwo idag hos peter tror den hette Pump-it av kroppsnytt. fick sån sjuk jävla pump svällde minst två storlekar hehe antingen så var det pwo'n eller de 10 våfflorna jag tryckte i mig hos mormor...
 
 
uppvärmning var 5 olika armhävningar 3 set x 15.
Hantelpressar 2 set dropset (man kör så många man orkar sen tar man en lägre vikt och fortsätter)
1 set max på 20 kg
hantellflyes 3 x 10
bröst i cablecross 5 x 12 - 15
bröstpress i maskin 3 x 10
dips 3 x max
dips i maskin 3 x max
triceps puschdowns med rep 3 set dropset
triceps puschdown med rakstång 2 set dropset
 
 
det var ett rent pump pass idag, älskar att bara mata och känna hur blodet töjjer ut musklerna till max så att blodådrerna spränger fram.
 
sen blev det en timmes powerwalk, va länge sen sist och det är riktigt skönt!
 
Strongertyesterday - J.K

2013-05-03
00:20:00

Roligt
 
 
 
Jävulskt kul att äntligen få träna efter att jag har varit sjuk, va väl inte den starkaste ikväll men det skiter jag i!. En sak som är jävligt roligt det är att vi nu är 4 killar som är jämn starka, mycket roligare att bryta mot fler händer med samma styrka och olika tekniker!. 
 
Pumpen var enorm ikväll, kunde knappt nypa ihop händerna innan slutet och det gillas! Bröt tills det absolut inte fanns något mer att ge.. Va snackar jag ens om? Det finns alltid mer att ge!!
 
har lite känningar i min högra arm när jag går djupa hookmatcher, absolut ingentin som är sönder bara överansträngt, så ska försöka öva upp min topp ännu mer. För er som Inter vet vad en hook och en topp är så ska jag allt visa er två exempel. 
Det han till vänster gör på mig är en topp, att han viker över handleden och drar över mina fingrar. Nu finns det mängder olika tekniker inom. Både hook och top, men försöker bara visa hur det kan se ut!
 
 
Som ni ser på denhär bilden så försöker jag att trycka ner min handled in mot hans handled, inte den bästa bilden på en hook men har ingen annan för tillfället, men ska gå in mer på tekniker sen!
 
strongertyesterday J.K
 

2013-05-01
23:24:05

bara att inse!
nyss druckt upp min kvällsdrink och det börjar bli lite jobbigare att hålla upp ögonlocken, men snart så ska jag gå å hälsa på min kära säng.
 
hursom så snurrar det många tankar i mitt huvud om hur jag har tränat på senare tid, självklart har jag tränat men känns lite gran som jag inte har tränat med samma sting och målmedvetenhet som förr. har självklart tränat med glädje eftersom jag älskar det jag gör, men det är mer som att jag inte riktigt har gjort mitt bästa. tror jag tänker och analyserar för mycket på hur jag ska köra så att jag skapar ett inre tvång inom träningen som jag absolut inte klarar av, blir jag tvingad eller känner mig tvingad att göra vissa saker så kan jag inte göra det helhjärtat eftersom jag inte vill.
 
 
 
det som är problemet här är att jag har börjat ställa enorma krav på mig själv när det gäller gymmningen att jag ska bli så stark som möjligt på så kort tid som möjligt eftersom jag ska fara på VM. det som då uppstår är att eftersom jag då tvingar mig själv att köra tungt så tycker jag då inte det är lika kul och därför tar jag inte ut mig lika mycket. varför gör jag inte som förut att fokusera på styrka och teknik vid armbrytningen och ryssträningen istället för att det ska gå ut över gymmningen och göra den träkigare? gymmningen vill jag behålla som nånting som alltid ska vara kul, att jag inte ska ha likadana "tvång" på mig som inom armbrytningen. missförstå mig inte jag fullkomligt älskar Armbrytning och satsar fullt på den!
 
febern har börjat lägga sig på riktigt nu och jag känner mig mest snuvig och trött för tillfället så ska hoppa isäng nu så att jag är pigg och kry till imorgon. Det är Armbrytning imorgon och jag hade tänkt bryta tills mina muskler skriker av uttmattning
 
 
J.K