k4rlss00n.blogg.se

2014-07-29
18:24:46

#3 Bröst/triceps
Har varit bort hela helgen i lycksele på motorveckan och bara haft det jävligt roligt, alkohol i massor och mycket annat trevligt.
 
 
så känns jävligt skönt att vara tillbaka och börja träna för fullt igen!
 
imorse så klev jag upp svepte en celcius och aminosyror för vakna till, sen så for jag ut och gick en pw, och lyssnade på AVpod med Linus carlen och mikael hollsten. tiden bara flyger förbi när man har dessa grabbar i öronen så det kan jag rekomendera ifall man tycker det är jävligt tråkigt att köra cardio eller liknande.
 
sedan så gjorde jag iordning delikatessen tonfisk och åt riskakor till för att ha lite trycka nere på gymmet.
Idag så körde jag och peter bröst/triceps och allt kändes bara jävligt bra, fick riktigt fint tryck i musklerna. Har även hittat en ny favoritövning när det kommer till bröst träningen, för övre del av bröstmuskeln
 
här se ni på ett cirka hur övningen ser ut, man har stången mot ett hörn så att den inte kan vandra iväg och så trycker man bara den andra delen snett upp från bröstet. Sedan så gick vi upp och körde slut på triceps.
 
Hur brukar du tänka inför dina pass?
Det enda jag fokuserar på är att, när jag går ut från gymmet så ska jag ha kört slut på muskelgruppen jag tränar. jag brukar oftast köra 5set *10-12 reps, och minst tre övningar per muskelgrupp. ibland skiljer det sig som tex. när jag kör tungt så går jag ner på 2-6 reps *3-4 set. jag brukar oftast bestämma mig medans jag kör vilka övningar och så jag vill köra. men kan ju säga att det är ju alltid smartare att planera vad ni ska köra speciellt när ni ha börjat tränar eller inte ha tränat så länge.
 
Hej så länge!
 

2014-07-21
23:55:00

#2 Axlar
var så osäker idag när jag for till gymmet, gällande vilken muskelgrupp jag skulle köra. men tillslut kom jag fram att det blir axlar som ska mosas och eftersom jag hade så mycket tid på mig så hann jag köra biceps och lite underarmar.
 
kom faktiskt inte ihåg exakt vad jag körde men körde igenom i stort sett hela axeln och sedan övgick jag till att köra några set biceps. efter det så började jag köra några specefika underarmsövningar för armbrytningen.
 
Jag ska bli bättre på att anteckna vad jag kör, hur många set/reps osv.
 
 
 
en bild från förra veckans axelpass som jag lägger ut istället!
 
bästa kvällsfikat, kvarg 250g och en dosering carnivor - köttprotein, blir en rejäl dos protein innan jag ska lägga mig och låta musklerna bygga! men först skall jag se ett avsnitt av Game of thrones ;D
 
kom ihåg att det är under vilan musklerna bygger upp sig, se bara till att kroppen har näring så att den klarar av de, annars kommer det bli en ond cirkel att du tränar och tränar, men fortfarande blir utan resultat.
 
Imorgon så ska jag lägga ut lite av de kosttillskott jag använder just nu och varför jag använder just dessa och vad jag tycker om dem än så länge!
 
Gnight!
 
Gnight!

2014-07-20
22:09:10

#1
Vars skall man börja efter att man inte har skrivit på en evighet. det har ju hänt så förbannat mycket i mitt liv samtidigt som jag knappt vet vad som har hänt.
 
till att börja med så har jag tagit studenten, supit, forsrännat, ätit, skrattat umgåts med nära och kära. tränat, skaffat jobb, flyttat ut ur lägenheten, flyttat til Barsele till en kompis. osv osv. vet inte vars jag ska börja och känner bara att allt får komma eftersom.
 
hur har träningen gått?
Träningen har gått på både ont och gott, men har gjort mitt bästa att försöka hålla i det, men nu när jag har tagit studenten och har startat ett nytt kapitel i mitt liv så har det faktiskt lidit lite gran men det mår jag faktiskt inte alls så dåligt över, ha hunnit göra så mycket annat kul. Nu efter det har gått ett tag så har jag börjat få tillbaka mina rutiner när det gäller träningen, men dock så är kosten egentligen rätt åt pipsvängen, men den ska jag förbättra.
 
så kommer du att fortsätta blogga nu?
JA!, det känns faktiskt kul nu när jag inte har bloggat på länge. Känner mig faktiskt riktigt sugen på att börja om och lägga upp bilder och se hur jag egentligen tränar och tänker. och så hoppas jag på att jag kommer att kunna sprida någon sorts information, glädje eller motivation. vi ser helt enkellt vad som händer och sker.
 
Tränar på för fullt nu och förösker mosa varenda kroppsdel så att de stakarna ska bli större och förhoppningsvis lite starkare!
 
 
 
ihelgen så har jag varit med denna pajas och bara egentligen haft det jävligt trevligt!
 
annars får ni har det så bra så hörs vi kanske imorgon kväll efter jag har slutat jobba.
 
Håjj