k4rlss00n.blogg.se

2013-09-27
12:52:51

träningsvärk i allt
smärta är vekhet som lämnar kroppen.. haha jo det får man allt hoppas.. tar mig knappt upp upp sängen, när jag har satt mig ner så går det knappt att ställa sig. verkligen hela kroppen känns överkörd, sjukaste jag har varit med om. måste bara innebära en sak och det är att kroppen svarar jävligt bra på träningen nu! 
 
vet inte om det blir någon träning idag, är faktiskt sugen även faktiskt jag är helt överkörd men blev så besviken på mig själv igår när jag knappt kunde göra nått på ryssen eller armbrytningen eftersom alla mina fästen i armarna skriker smääärta (jag vet - håll käften och kör ändå?!? njaa inte riktigt det smartaste man kan göra även fast det är jävligt lockande). ska inte göra nå idiotiska grejjer och skada mig igen, har inte tid att vara skadad. Helt plötsligt så står SM där och knackar på dörren och då kan man fan inte vara skadad. så träna smart är det enda som gäller.
 
 
 
 
förövrigt så är det helg och vi ska nörda dator och kolla på MR.OLYMPIA 
Jay cutler är min favorit och hoppas verkligen han vinner, även fast det kan vara det tyngsta mr.olympia någonsin. förra året var inte cutler med eftersom han slet sönder sin ena biceps och doktorna sa att han aldrig skulle kunna återkomma igen. men här är han igen och ska föröska ta åt sig titeln för 5:e gången!.
 
J.K

2013-09-25
00:54:30

Tisdag
 
 
Idag har det varit en sjukt bra dag. Vaknade imorse med att jag fick prata med älsklingen innan hon klev på flyget till Italien. Hoppas verkligen ni har det bra där borta!. Annars så knäppte jag en celcius och efter de så bar det iväg till ryssträningen som faktiskt gick bättre än jag trodde, hade även 10 kg extra vikt. Bortsett från att jag har vikt på mig så känner jag mig väldigt tung efter som jag nu väger 85-86kg och förr har jag vägd 80-81. Så verkligen alla övningar är jobbiga men roligt hursomhelst! 

 
efter ryssen så hade jag inget mer på skolan så vi åt lunch och for hem och däckade i soffan. Efter det så var det iväg till gymmet där det stod axlar och vader på schemat. känns som om det var år och dag sen jag körde axlar, så set var verkligen roligt! Svettades som en gris och fick en rejäl pump i både vader och axlar 
hantelpressar 5set
superset tåhävningar
vinklade hantelpressar 4set
superset sittande vadpress i Smith 4 set
hantellyft åt sidan 5 set
superset sittande vadpress i maskin 5 set
militörpress i maskin 4set
utsidaaxlar i maskin 4 set 
 

strongertyesterday J.K

2013-09-23
22:27:56

gott och blandat
tappade helt motivationen att skriva på bloggen efter VM, kändes inte riktigt som jag hade nått roligt att skriva om. ja hade tänkt att jag ska skriva ett inlägg om VM sen när jag känner att jag kan, så svårt att bara tvär sätta sig in om hur jag kände mig där osv. 
 
 
men motivaitonen är nu på topp och armbrytningen är roligare nu än aldrig förr, planen är att fullstädigt krossa på sm hehe. så nu ser mitt tränings schema ut såhär
 
Måndag: Armbrytning
Tisdag: Ryssträning kanske ett axelpass på kvällen
Onsdag: Ben
Torsdag Ryss och armbrytning
Fredag: valfritt (vilodag eller annat)
Lördag: valfrtt
Söndag: valfritt
 
 
träningspasset har faktiskt minskat men känner att det är väldigt svårt att bli så stark som möjligt på armbrytningen om man tränar två pass om dagen, så det får se ut såhär nu framöver. inom kosten så ligger både jag och siba på kaloriöverskott (bulkning) och känner en riktigt stor skillnad över hur kroppen funkar  - är betydligt piggare, betydligt varmare i kroppen och känner mig mycket starkare. ligger nog på ca 85kg just nu och trivs ganksa bra där förutom att jag får hjärnspöken och tror att jag är fet men så är inte fallet. 
 
planen är att äta såhär vid varje måltid ca 4-5 måltider om dagen.
 
76 gram kolhydrater 
48 gram protein
25 gram  fett 
 
på tillskottssidan så är det en betydligt större skillnad än tidigare, har bestämt mig för att dra ner på kostnaderna och därför beställer jag bara hem protein nu, inga pwo's eller aminosyror. självklart kommer jag att beställa hem nån pwo då och då när jag har mer pengar men tanken är att dra ner på dem iaf. 
 
sådär nu har jag sagt lite gott och blandat haha nu skall jag gå och ringa min flickvän som ska fara iväg till Italien imorgon. 
 
J.K 
 

2013-09-01
16:43:45

Snart dags
idag har jag klippt mig varit ute och gått med Siba sen har vi ätit och nu håller vi på att göra matlåder som vi ska ha idag och imorgon.
 
min vikt ligger på 79.9 kg och det känns alldelens för nära gränsen så vi får se hur det blir när vi anländer till Polen. har en hel dag på mig att justera min vikt, vet att jag kan ligga under 80 utan problem men är ändå nervös. det kommer att lösa sig det vet jag helt klart. men man kan aldrig vara för säker!
 
Väskan är i princip packad maten är alldelens strax klar, ska bara duscha sen drar vi till tågstationen och åker tåg till Umeå och därefter åker vi nattåg till Stockholm, sist men inte minst så kliver vi på planet där som går till Polen.
 
tror aldrig jag har varït såhär nervös förut, varje kväll jag ska sova så börja jag tänka på när jag ska tävla och hjärtat slår sönder i bröstkorgen.
Strongertyesterday!