k4rlss00n.blogg.se

2013-08-30
21:51:49

Bra Axelpass!
har suttit på bussen nästan hela dagen känns det som.. inte roligt alls att fara hem från Linnea. speciellt när jag inte får träffa henne på 2 veckor men när vi träffas så far vi iväg till Stockholm och göra massa roligt och bara må eftersom vi redan har varit tillsammans i ett år, vad hände med tiden?! haha det är i alla fall underbart och jag längtar enormt mycket!.
 
när bussen började närma sig Lycksele så slukade jag i mig en celcius och direkt jag klev av bussen gick jag och siba till Gymmet och mosade axlarna med tunga militärpressar och övergick sedan till hantelpressar och avslutade med massa roliga och gosiga övningar så som sidolyft med hantel och massa annat.  
 
 
 
här är en bild på oss som ska fara på VM som var på klubben i måndags!
 
Strongertyesterday
 

2013-08-29
12:27:03

Vem är din favorit superhjälte?
Siba skrev ett inlägg och frågade vilken superhjälte som var din favorit (http://stysebastiansjodin.blogg.se/.)
har alltid haft två stycken som jag älskade som barn och fortfarande gör.

Självklart har jag massa andra favoriter men dem har kommit på senare tid som Hulken, Ironman, Thor och Wolverine. haha vem vill inte vara en superhjälte?
 
alltid funnits en nörd i mig och kommer alltid att göra de. Älskar alla Marvel filmer, känner mig som ett litet barn när jag ser dem.
Strongertyesterday.

2013-08-28
12:38:12

4 dagar!
om 4 dagar så drar tåget till Stockholm och därefter till Polen. är nervös från topp till tå och vet inte riktigt vars jag ska ta vägen men större del av tiden så lyckas jag rätt så bra på att dölja det.
 
invägningen för mig är på tisdagmorgon och sedan tävlar jag onsdag och torsdag, har varit orolig över vikten när jag inte kunnat kolla den på 1.5 veckan och då sätter hjärnspökena igång och tror att jag har gått upp i vikt. kändes som om jag vägde ca 83 kg, kände mig blöt och tung men nu imrose när jag fick kolla så vägde jag 80.7 med kläder och 79,7 utan så vikten är under kontroll. måste bara ligga på samma matintag nu varje dag tills jag har fått väga in.
 
Nog om VM blir bara för nervös när jag tänker på de så kan berätta om i lördags istället. i lördags så for jag, Siba, Vicky, Pappa och Linnea på BMR Weekend där det var tävlingar och uppvisningar i starkeman, benböj, bänkpress och chins på dagen. sedan på kvällen så var det Ako (Toro) Rahim som föreläste om sitt liv och visade massa övningar. Jag är jävligt glad att vi for dit väldigt roligt att se en Idrottsprofil man ser upp till i verkligheten.
just nu så sitter jag i Denna snyggings säng

Linnea du är den bästa, Älskar dig!
 
Strongertyesterday

2013-08-18
12:25:00

sjukt taggande
 
helt jävla sjukt bra låt, ryser fan när jag hör den. kan ha att göra med att jag älskar Eminem, galet jävla bra! längtar tills hans nya album kan inte annat än att bli kung!
 
har inte uppdaterat i know men har inte haft nått att skriva om känns så förbannat tråkigt att skriva endast om träningspassen jag blir ju uttråkad själv av att läsa de hehe. nej det ska det bli ändring på. skolan börja snart och då startar mina efterlängtade rutiner, kommer att bli kul dock så är jag inte alls taggad på sjävla skolan men det får gå ändå!
 
vägde 79,7 imorse och det känns jävligt bra att jag är under redan nu så jag slipper stressa över vikten när jag ska väga in mig på VM. blir sjukt nervös direkt jag tänker på VM men då är allt som de ska det jag vet är att jag har 17 motståndare och det är helt jävla sjukt många. nu till träningen idag så ska jag köra ryss insperarat pass tycker det är roligast att köra när jag är hemma i åskilje, får inte riktiga taggen att lyfta vikter, lyfter hellre mig själv kanske ska lasta på extra vikt beror på hur det känns!
bjuder på en glad bild för det är så jag känner mig just nu! (jag och kim är då åtminstone glad iaf haha)
 
until next time!
Strongertyesterday
 
 

2013-08-04
20:02:48

vööh
sen Finland så har jag haft nått väldigt konstigt med mina ögon och balanssinne, vet absolut inte hur jag ska förklara de för förstår inte själv va det är så. känns som ögonen står i kors fast dem inte gör det. det är min bästa förklaring.. detta är olika från dag till dag och nu ikväll är det inte alls bra känner mig lite konstig.
 
har väldigt konstiga energi dippar ena sekunden är jag astaggad på att träna och kötta och andra så känns det inte ens som jag orkar ta mig upp från soffan. men har bestämmt mig för att köra ett andra pass idag som ska innebära chins och dips sen ska jag ut och gå med hundarna.
 
alla andra dagar har jag bara haft det jävligt roligt! igår så tog vi båten och drog ut och fiskade, badade och åt middag ute på en holme. det var extremt roligt var länge sedan man umgicks med familjen på dehär viset, det enda som fattades var min flickvän.. feun att du ska bo så långt bort!? whats up whit that? haha.. hursom så hade vi det jävligt bra och jag ber till gudarna att det är fint väder imorgon för då kommer emma och anders och håller mig sällskap till fiskandet!.
 
 
är hemma i huset i Åskilje och tar hand om hundarna och det fina med detta är att det finns en undangömd gömma med celcius och proteinbars som jag vet av, mohaha man skall inte lämna mig ensam i ett hus om man vill ha kvar något (Sorry mamma och pappa).
som vanligt så får jag aldrig ut något riktigt värt när jag bloggar men shit happens, Stay tuned så att säga. dags att sno en celcius!
J.K