k4rlss00n.blogg.se

2013-06-28
00:17:51

Back attack!
idag kom jag, vicky och siba överens att vi skulle köra rygg så vi gjorde det, ingen som riktigt styrde passet, var mer dra i allt man hitta och köra slut på sig  och det funkar jävligt bra de också..
 
börja med 
Chins
latsdrag
rodd i maskin
lats i maskin
stående rodd
ryggups
 
haha alltså helt vanliga jävla ryggups kan va det jobbigaste, man tror att man ska vara stark och uthållig i ländryggen men icket. Det är en övning som vi alla har slarvat med och den ska in som ett måste på alla rygg pass nu framöver, för att förstärka så man håller vid marklyft och benböjj.
 
testade även denna goding idag och fick rikligt med energi och en god pump, ska dock fortsätta och köra på den så får köra en recension senare.
 
imorogon så ska jag köra antingen bröst eller vader och mage, vi ser hur jag känner lite mer spännande så.
Gnight Strongetthanyesterday J.K

2013-06-27
00:51:49

We met again benonsdag...
on my way to slaughter my legs. it was a long time ago but i just knew i would met you again benonsdag..
 
ungefär så jag känner varje gång jag kör ben haha, en ren jävla ärkefiende är dessa förbaskade ben. skämt åsido.
 
idag blev det ett pass i Lycksele med Victoria, Sebastian och pappa, vi delade upp oss och jag körde med vicky och pappa med siba. vi startade med benböjen och körde ett x antal uppvärmnings set men dem räknas inte, börjar bara räkna när jag kommer till arbetsset.(när det är så pass tungt att jag knappt klara 4 repetitioner) sen drog vi vidare till benpressen, lårcurlen och bensparken sen vare klart och betalt.
 
 
energin på detta pass var verkligen inte max, energin var som bortblåst. var jättetaggad att fara å träna ben i Lycksele med vicky och siba men när jag började träna så fanns det inget att hämta, ajja 100% mer träning än ingen träning. en sak som jag tycker är väldigt roligt är att det är mer fart på gymmet i Lycksele, ungdomar överallt och i Storuman så ser man knappt en käft..
 
 
Lite bilder från i veckan:
 

Strongerthanyesterday J.K
 

2013-06-19
14:19:57

Faaaaack
Stretchar för fulla muggar för att få till min höft, har så jävla ont och pappa hinner inte fixa det innan jag drar till Storuman.. så lär nog måste dunka rygg på en BENONSA !?! inte okej... men shit happens får köra ben imorgon på dagen istället!

2013-06-17
22:41:36

.... blää......
har varit sjuk exakt hela veckan.. känns helt jävla fel att inte ha tränat på två veckor, verkligen inte likt motför att träna 1 till 2 gånger per dag haha... ajja känner mig iaf bättre nu, prövade träna men blev mest bara skakis så jag gav upp och gick ner istället. vi satsar på ett nytt försök imorgon istället, en sak som jag kan göra iaf är att fara ut och gå och det är precis det jag hade tänkt göra nu. ska lyssna plugga in örorna med massa prat från AV podcast EP 11.
 
saknar att slita i vikter.. saknar även Linnea.. jobbigt liv jag har haha, ajja ska he me ut nu. haaaaare.
 
Not Strongertyesterday  J.K ;)
 

2013-06-09
23:11:34

Varit offline
har varit i Skellefteå hos min Älskling och tagit en vilovecka, veckan har varit underbar på alla vis även fast jag inte har tränat något, men suget är enormt nu att få slita i vikterna och att bryta arm igen. Dock så är jag lite förkyld och har lite ont i halsen så får börja väldigt lugnt så jag inte blir dyngförkyld.
 
väger ca 83 kg just nu och på VM så ska jag väga under 80 så känner att det inte är så allvarligt. kommer att blogga och träna som vanligt i veckan, utgående från min förkylning så vi får se hur det blir helt enkelt!
 
J.K