k4rlss00n.blogg.se

2013-04-30
15:00:38

coming back stronger than last
Ligger just nu i den bästa sängen jag kan tänka mig i ljusvattnet och frisknar till, har varit och fortfarande är förkyld men det slog ut mer igårkväll det är väl tecken på att min lilla kropp vill ha lite återhämtning och det har jag nämligen tänkt ge den med massa mys med min Älskling <3
 
idag är det valborg och vet inte riktigt hur kvällen ser ut än men jag är glad så länge jag får vara med Linnea, blev inte som planerat men saker förändras, men hur mycket bättre kan det bli? =)
 
jag längtar tills min kropp är helt återställd så att jag kan börja kötta på både gym och armbrytningen igen och träningsvärken efter kommer jag att välkomna med glädje var väldigt länge sedan jag hade träningsvärk i hela kroppen, finns nog ingen bättre känsla inom träningen än de! då vet man verkligen att kroppen återbygger sig under natten och man är större än man var igår, hur jävla coolt är inte de? det är så jävla coolt att jag inte kan sluta. måste. forsätta. döda. min. kropp!, måste forsätta växa, bli starkare och bli bättre än igår. StrongerThanYesterday!.
 
 
J.K Hur mycket bättre kan det bli?

2013-04-15
23:58:36

Nästa stopp ryssträning
 
Idag har jag varit ledig från skolan så jag och siba städade hela lägenheten så nu skiner den allt! 
 
Annars har jag bara laddar upp inför armbrytningen som gick så jävulskt bra, måndagar är den bästa dagen för då har man verkligen hunnit vilat upp sig under helgen. Det känns riktigt bra i båda armarna nu, under en lång period har jag inte känt mig bekväm med att bryta med min högerarm men det slapp ikväll! Det gäller bara att tänka efter varför det känns obekvämt och om man har ändrat nått på senare tid gäller det att hitta tillbaka till det som funkar och känns bättre. Utav väldigt många anledningar kan man börja bryta fult och det är det som inte får hända.
imorgon så äre dags att kötta på ryssträningen!
strongertyesterday J.K

2013-04-15
00:28:31

Pb i Bänk idag!
dom dagar man absolut inte har några sorts krav eller liknande på sig går alltid som bäst!, vi for hemifrån åskilje och kom fram till att vi skulle köra ett Bröst/triceps pass. så vi ringde till peter svängde förbi där och drack pwo å snackade tills det börja kännas,
 
när vi började köra i bänken så kände jag bara att jag ville köra tungt idag så vi ökade 5 - 10 kg varej set hamnade tillslut på 120 kg, kändes faktiskt inte alls så tungt som förväntat men bommade ändå ett lyft på 125kg.. men ajja är jävligt nöjd över 120 =)
nu hade jag tänkt gå å lägga mig å fundera på om jag ska köra ett axelpass imorgon innan armbrytningen eller inte!
Gnatt! Strongertyesterday J.k

2013-04-07
00:02:38

Inställt
Egentligen så var det tävling idag men den blev inställd eftersom det var för få anmälda, hade varit roligt att tävla men så t som händer. 
 
Påtal om något helt annat så är jag äcklad nu på hur jag ser ut, har egentligen aldrig varit i nån så kallat bra form, men har haft lite magrutor framme och börjat få bort dem så kallade "lovehandels" men nu efter extremt mycket skit mat, godis så har man gått och blivit fet hehe... Kanske inte riktig men hursom så vill jag nu arbeta mot att få bort allt onödigt fett, Lean muscle gainz så att säga. Men kommer absolut inte att lägga upp nått visst dietshema, tänker bara äta bättre å träna mer. Självklart så kommer det att finnas onyttiga dagar, men vill arbeta mot en bättre, snyggare och starkare fysik!.
 
Från idag
strongertyesterday J.K
 
 

2013-04-06
20:10:50

Video


2013-04-03
20:52:20

Löparrunda!
 
för första gången på evigheter så skulle jag ut och springa, var lite orolig över att min fot som har varit skadad inte ville men ack så fel man kan ha ibland, gick långt över förväntan det gjorde lite ont i vissa gupp men inget farligt! Sprang iaf 6,4 km. trodde jag skulle stupa redan efter 2km, gick hursomhelst jävligt bra och jag är nöjd. Får se om det blir löpning imorgon också eller bara en powerwalk :)
Strongerthanyesterday J.K

2013-04-02
01:24:52

Kvällsbloggning
 
Ligger i sängen nyduschad med värk i båda armarna men inte mår jag illa över de, har brytit arm två dagar i rad. första dagen så gick allt hur bra som helst inte ont någonstans det var bara att ta i tills man sprängdes, skulle verkligen vilja kunna bryta arm varje dag utan att få ont. hursomhelst så när vi bröt Arm idag så kändes allt bra från början tills första matchen man tog i på riktigt, då komme den sprängfyllda smärtan som man helst vill lägga sig ned och grina av. medans man ligger där och grinar så vill man fortfarande bara gå tillbaka och bryta, så jävla kul är det att bryta arm!
 
påtal om armbrytning så är det en tävling nu till helgen som vi ska fara på Northen Arms i arjeplog där går vi seniorklassen -90, mest för att få känna på betydligt tyngre armar och få mer erfarenhet. eftersom jag siktar på VM så måste jag få så mycket tävlingsdagar som möjligt!
Nu viker jag in årorna för ikväll! 
Gnight!
strongertyesterday - J.K

2013-04-01
01:48:26

Påsk
 
 
Nu har det varit påsk och kan bara säga att jag har haft det hur bra som helst, har fyllt år, umgåts med familj, umgåts med linnea❤ har känts så sjukt bra iallafall! :)
Har inte uppdaterat nått för att jag helt enkelt inte har tränat, men ikväll prövade både jag och siba en ny pwo pow3rd 2.0 riktigt bra må jag säga
Det blev hursom helst armbrytning för fulla muggar, kändes riktigt skönt att bryta ikväll helt utan förväntingar, då går det alltid som bäst också, har även tänkt bjuda på en film från ikväll men lägger in den senare:) 
strongerthanyesterday J.K