k4rlss00n.blogg.se

2013-03-25
07:51:40

Snabbt och enkelt
Idag så blev det en riktigt simpel frukost, det är för att jag bara ha en lektion på morgon så ska hem efter å äta mer!
 
J.k
 

2013-03-24
20:29:00

Kosttillskott!
här har vi mina tillskott, Whey Delite, Glutamine, Go(pwo) ,kreatin, Magnesium och Zinc.
 
 
Först har vi Protein - Whey delite, eftersom jag är laktosintolerant, protein tkr jag det är det viktigaste tillskotet eftersom det blir så mycket enklare och billigare att få i sig det man behöver, speciellt när man går skola och inte har så mycket pengar.
 
Glutamin - bra för maghälsan och för reparation av musklerna
 
Magnesium - jätteviktig mineral som hjälper kroppen och musklerna att återhämta sig, kan även ge en djupare sömn.
 
bpi GO - preworkout, detta är en lyxprodukt som innehåller uppigande ämen, älskar verkligen Pwo eftersom jag presterar mycket bättre.
 
Kreatin - bland det bästa tillskotten för styrka och muskelökning, detta använder jag mer eller mindre hela tiden för att fylla på efter träning men man kan även köra periodvis.
 
Zinc - även en väldigt viktig mineral
 
kommer att gå mer djupgående om varje produkt i andra inlägg framöver!
 
Strongertyesterday J.K

2013-03-24
19:22:55

Axlar/triceps!
 
Idag så vare siba som höll i passet, vi ha börja köra så att vi håller i Varsitt pass, så man bara få  följa nån som säger vad man skall göra, riktigt jävla skönt!!
 
Strongertyesterday J.K

2013-03-22
20:21:21

Äntligen hemma! :)
 
Nu har man överlevt att sova i bivack, ingenting jag tänker göra igen direkt men nu vet man hur de känns, höll då iaf på att frysa ihjäl... Men nä. Vi komme hem drog vi en sväng på gymmet bara för att, det blev ett litet mysbröstpass :)

2013-03-19
20:12:00

Ryssträning!
nu har det varit ett rejält tag sedan jag körde ryssträningen som då innebär vinkelträning
 
som ni ser så innebär det tumgång, klättring i rep, chins, övningar i ringar, allt som innebär att hålla dina armar i vinkel, skriver mer om det senare och slänger upp nå filmer så ska ni få se =) hursomehelst så gick det rätt så jävla dåligt på ryssen eftersom jag har så förbannat ont i armarna(tandvärk, det ilar i armarn) endast armbrytare  som vet vad det innebär, lovar att det är inget att sträva efter.
 
nu kommer det inte att bli någon träning på 3 dagar eftersom våran klass skall dra ut på vinterfjälltur och vi ska sova i bivack och massa annat spännande
 
Stronger Than Yesterday J.k

2013-03-17
18:32:49

kööötta!
igår så spontan drog vi ihop ett minilan och nötte spel hela natten, haha lite nörd kanske.. men va riktigt roligt, blev mycket energidryck och godis.
 
men jävlar vilket tryck man hade på gymmet idag!, nytt pb i marklytft på 162.5 kg =D riktigt jävla nöjd eftersom detta är mitt andra markpass sedan foten blev hel! kommer fortsätta slita ökningar nu framöver, det känner jag på mig finns inga andra alternativ!
 
resten av passet bestod av att slita i allt man hitta eftersom det var rygg på schemat, passet blev ungefär 2 timmar. Så. jävla. roligt. att kunna bara mata på i två timmar utan att bli trött :))
 
Gammal bild men blir så jäkla tråkigt utan bilder ;)
StrongeThenYesterday J.K

2013-03-13
23:03:00

VM Biljetter
Dessa är mina två VM biljetter
om sex månader så är det VM och både jag och siba ska fara, så vi har 6månader på oss att bli så stark som möjligt! så häng på min resa mot VM!
 
Idag så stog det ben på schemat och vågade äntligen köra marklyft igen, har varit skadad i min vänstra fot lyckades fixa en vridspricka i sidobenet ovanför fotleden så blev så illa tvungen att operera dit två skruvar. sådär lagomt innan SM.  Hann börja gå två veckor innan så det gick ändå bra på.
 
Nu återigen till passet:
Marklyft 5set
benböj 5set
benspark 5set
bencurl 5set
 
Passet kändes jävligt bra trots att jag va lite småyr, har ätit alldelens för lite idag..  men nu ikväll har jag tryckt för vill ha så mycket energi som möjligt till Armbrytningen imorgon!
 
Hittade även en jävligt fin bild på mig på syrrans blogg www.iwillnotgiveup.blogg.se
 
Stronger Then Yesterday J.K

2013-03-12
22:47:49

Ont i armarna...
Det var sm nu den 8e Tog guld i vänster -80junior och silver i höger -80junior, men det jag tycker var mest roligt va att jag kom 4a i seniorklassen -80. Det var första gången jag bröt i senior och det var mest bara för att kolla hur tungt det var och nu vet man verkligen att man måste träna, träna och träna, göra det jag tycker är roligast helt enkelt!. Jag, Andreas(bror) Siba(kusin) Victoria(syster)
det värsta efter en tävling är hur armarna mår.. haha helt sjukt så sliten man blir, igår så ringde vi till Kim en på klubben och frågade om han behövde hjälp med nånting och vi skulle hjälpa till med att bära ner några armbrytarbord till lokalen. Det var det enda vi hade tänkt. Helt plötsligt stog vi där och bröt arm... haha inte direkt det smartaste men kan göra men vad ska man göra när det är så jävla kul? slutade iaf med att armarna gjorde så ont så att man ville grina. No pain, No gain Right?...
 
J.K

2013-03-11
23:45:00

Nytt

på den här bloggen kommer jag skriva om mitt liv inom träningen och hur jag ser på saker och ting. jag elitsatsar inom Armbrytning och älskar att slita som ett djur på gymmet. Man kan helt klart säga att armbrytningen förändrade mitt liv på många vis, men mer ingående om det senare.

 

 

har haft en blogg tidigare med min kusin men vi kände båda att vi måste nog skriva enskilt eftersom vi överlät skrivadet på varandra och så skrev ingen och så blev det aldrig djupt ingående om vad vi verkligen tycker och tänker. www.Risefromashes.myshowroom.se <---- här är bloggen för ni som vill kika in.

 Jag till Höger! =)

 Header kommer att fixas inom kort!

 

 på återseende - J.K
 

2013-03-06
16:39:05

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.