k4rlss00n.blogg.se

2017-03-12
20:18:40

Taggad

För första gången på länge känner jag mig faktiskt taggad! Efter att jag har suttit och kikat på SM i armbrytning nu ihelgen så tändes en gnista som länge har varit borta. Nu ska jag bara lyckas hålla jävligt hårt om den lilla gnista som har tänts och ta hand om den och fortsätta hälla på bränsle så att den inte slocknar!

När jag satt och kikade så insåg jag även att jag hemskt gärna skulle viljat vara där själv och tävlat då det är första gången på 7 år jag inte är där, så det kändes extremt tungt och konstigt.. 

Nä, nya tag och börja lyfta skrot på allvar så att man börja återkomma till sin gammla form så att man kan bli bättre igen! 

Var så gott tvungen att gå å träna idag och köra armbrytarspecifikt och det var seriöst det bästa passet på länge, inte styrkemässigt eller prestationsmässigt men känslan fanns där i bröstet under hela passet och jag ler när jag tänker på det. Fyfan så skönt säger jag bara. 

Bild på mig och kusinen när han var och hälsade på med armbrytarbordet!


2017-03-04
14:51:07

Kooooom igen då

Jag har all möjlighet att gå på gymmet och träna skiten ur mig.. men jag gör det inte.. 

Varenda gång detta sker så blir jag besviken och arg på mig själv eftersom jag vet innerst inne att jag vill träna, jag mår bra av att träna. 

Vissa dagar kommer det en pust av motivation och jag känner igen mig själv igen, sen försvinner det och jag känner mig tom. Vet inte hur jag ska gå tillväga för att hitta motivationen, fattar inte att det kan vara så svårt när man vet att man vill det.

Förut så spelade det ingen roll vad klockan var, vad som än skedde så såg jag till att träna för att det var det bästa jag visste. Alla personifierade mig med träning och de flesta gör det än idag, men jag känner inte igen mig i det längre. Jag vill göra det men jag gör det inte. Jag vill få tillbaka min målmedvetenhet igen. 

Skönt att få skriva av sig ibland, kanske hjälper kanske inte men det känns bra iallafall!