k4rlss00n.blogg.se

2013-11-15
21:28:12

Good and bad
vad är dina dåliga och bra sidor? självklart ska man inte fokusera på dem dåliga men de flesta gör de och jag är verkligen en av dom. jag kan väl säga att jag är en person som har det ganksa svårt eftersom jag själv gör det betydligt svårare än vad det egentligen är.. men alla har sina svagheter och det är inte det lättaste att arbeta med men så länge man förösker så tycker jag att man gör det bra. huvudsaken man vet vad man är dålig på och försöker förbättra det.
 
 
just nu är jag i en stor svacka jag försöker hela tiden att hålla humöret på topp men egentligen vill man helst ligga hemma i sängen och lyssna på musik och bara fundera. kan inte säga vad som är fel för motivationen till träningen finns verkligen där men det är som att kroppen inte riktigt vill svara på de jag gör. då kommer vi till punkten att fungera inte träningen som den ska funkar inte riktigt mitt liv heller. har inga rutiner i någonting just nu och det funkar inte för en som jag. jag måste verkligen ha rutiner annars gör jag ingenting. är omringad av folk som jag älskar och ni vet vilka ni är!! 
 
 
som vanligt så är mina inlägg grötiga och konsitga men det får ni leva med! 
 
 
 
 
Linnea Swärd jag Älskar dig mer än allt annat i denna värld och jag säger det inte nog ofta men hoppas verkligen att du vet de! <3
 
 
Cheeeeesy pojkvän, jojajjemen pusspuss
 
J.k